Perfect Campaigns

PLATFORMĂ ERP INTEGRATĂ DE MARKETING, VÂNZĂRI ȘI SUPORT
Campanii de Marketing, CRM, Catalog Produse, Stocuri, Facturi,
Campanii Emails/SMS/Whatsapp/Apeluri Telefonice,
Aplicații Online: Landing Page, Shop, Helpdesk

Perfect, nu se referă la platforma noastră.
Perfect se referă la campaniile dvs. de marketing pe care le puteți optimiza până la

PERFECŢIUNE

folosind software-ul nostru.

perfect campaigns.o platformă cu mai multe module, mai multe aplicații

Perfect Campaigns ERP este un software SaaS complex care vă ajută să gestionați toate activitățile de Marketing, Vânzări și Suport într-o singură platformă, de la Campania de Marketing pe care o inițiați, la factura clientului.
Platforma integrează aplicațiile: Perfect CRM, Perfect Landing, Perfect Shop, Perfect Inventory, Perfect Invoice și Perfect Helpdesk.


alegeți configurația dorită

Platforma Perfect Campaigns este un transformer care poate fi configurat în diferite moduri. Aplicațiile platformei care pot fi folosite de sine stătător sau în diferite combinații vă vor ajuta să vă atingeți obiective precum optimizarea campaniilor de marketing, gestionarea contactelor, construirea unui portofoliu solid de produse, efectuarea vânzărilor și facturarea, crearea de campanii de Email/SMS/Whatsapp/Apeluri, gestionarea stocurilor, crearea unei pagini landing sau a unui site web, vânzarea online printr-un magazin B2B sau B2C sau setarea unui sistem de asistență helpdesk pentru clienții.


perfect crm

Perfect CRM este o aplicație de Management al Relațiilor cu Clienții care vă ajută să vă gestionați automat Contactele, să le faceți Scoringul și să le Etichetați pentru le profila, să generați Liste de Marketing ținând cont de profilul lor, să faceți Cotații și să urmăriți Oportunitățile/Ofertele pe care le faceți lor. Perfect CRM este în același timp un calculator cuprinzător care arată eficiența campaniilor tale de marketing digital și care îți oferă instrumentele pentru a le îmbunătăți continuu. Perfect CRM vă oferă instrumentele pentru a genera campanii de emailing, SMS, Whatsapp și apeluri.


perfect inventory, perfect invoice

Perfect Inventory, Perfect Invoice sunt aplicații pentru managementul stocurilor și emiterea facturilor.


perfect landing, perfect shop, perfect helpdesk

Perfect Landing, Perfect Shop și Perfect Helpdesk sunt aplicații online care vă ajută să vă îmbunătățiți prezența online, achiziția clienților, vânzările la nivel mondial, asigurând în același timp un suport remarcabil pentru toți partenerii dvs. de afaceri.Folosiți-vă creativitatea pentru a construi cel mai bun sistem cloud pentru afacerea voastră!


aplicațiile platformei.

01

Perfect CRM

Calculează rentabilitatea investiției în campaniile de marketing, ROI (Return of Investment), pe baza costului Campaniilor de Marketing și a veniturilor din Oportunități, grupând Campaniile în Planuri de Marketing și Oportunitățile în Pipeline-uri, gestionează toate Activitățile (Activitățile Lead-urilor, Activități Conturilor, Activitățile bazate pe Liste de Marketing), gestionează Vânzările (KPI vânzători, Scorul clienților, Liste de Marketing, Calendare), gestionează Produsele, Furnizorii, Liste de prețuri și Cotațiile precum și campaniile de e-mail, SMS, Whatsapp, Apeluri Telefonice.

02

Perfect Landing

Un generator Do It Yourself de site-uri web / pagini Landing în mai multe limbi care vă ajută să creați pagini web frumoase fără ajutorul unui designer.
Caracteristici: mai multe limbi, dicționare, formular de contact, pagină de termeni și condiții, teme de culoare.

03

Perfect Shop

Un generator Do It Yourself de magazine online, în mai multe limbi, care pot fi configurate fără ajutorul unui designer sau programator drept: Catalog/Sistem de Comandă/B2B/Magazin.
Caracteristici: Design modular, Multi-valută, 4 niveluri de preț pentru parteneri, Teme de culoare, Promoții automate, Plăți: Stripe, Paypal, Expediere: zone multi-livrare, Vouchere, Gestionare comenzi, Template-uri HTML pentru documente.

04

Perfect Helpdesk

Un sistem cloud de gestionare a Tichetelor de asistență, în mai multe limbi, care include o Bază de Cunoștințe pentru clienții dvs.
Caracteristici: mai multe limbi, grupuri de utilizatori, mesaje predefinite, autentificare sau acces liber, template-uri HTML pentru tichete și documente, bază de cunoștințe, arhitectură arborescentă, articole și videoclipuri YouTube.

05

Perfect Inventory

Un sistem de gestiune a stocurilor profesional, ușor de utilizat, integrat cu Perfect Campaigns și Perfect Shop care lucrează cu mai multe depozite, tipuri de documente personalizabile, loturi, etc.

06

Perfect Invoice

Un sistem de facturare, ușor de utilizat, integrat cu Perfect CRM, Perfect Inventory și Perfect Shop care lucrează cu mai multe monede, tipuri de documente personalizabile, etc.

perfecționează

campaniile de marketing
află cum

Deschideți un cont gratuit astăzi!

este nevoie doar de acces la internet, fără card de credit, fără risc

perfect campaigns

Perfect Campaigns SRL
Adresa:
Jiului 2A
București
Romania

Email: perfectperfectcampaigns.com
Telefon: 40745632632