Perfect Inventory

Un sistem de gestiune a stocurilor profesional, ușor de utilizat,
FIFO, LIFO, CMP,
care lucrează cu mai multe depozite,
tipuri de documente personalizabile, loturi, etc.

Managementul stocurilor înseamnă stocul potrivit, la nivelurile potrivite, la locul potrivit, la momentul potrivit.

perfectinventory

PERFECT INVENTORY vă ajută să aprovizionați, să stocați și să vindeți articole - atât materii prime (componente), cât și produse finite (produse).
Sistemul generează Comenzi Furnizori ținând cont de stocul minim setat, transferă automat Comenzile Furnizori în Documentele de Intrare și împarte taxele sau costul de aprovizionare pe articolele din document de intrare, luând în considerare diferite criterii (greutate, volum, numer articole, etc.).
Comenzile finalizate din Shop și Cotațiile CRM pot fi transferate în Documente de Ieșire. Facturile se emit împreună cu Documentele de Ieșire.
Perfect Inventory poate fi folosit cu Loturi atunci când aveți articole cu dată de expirare.
Puteți rezerva articole pentru diferite perioade de timp în diferite magazii.

perfect inventory

 • Configurare ușoară
 • BI performant
 • Diagrame, Căutare avansată
 • Export în toate formatele
 • Integrat cu Perfect Shop
 • Coduri QR
 • Refill automat
 • Transfer Automat

management stocuri

setări sistem

Conturile sunt Companii sau Persoane cu toate informațiile necesare completate, nume, adresă, e-mail, numele companiei, conturi bancare, etc.
Puteți seta tipul de inventar (FIFO, LIFO, WAC), puteți personaliza Template-urile pentru documente, puteți lucra cu multe depozite, puteți defini Tipuri de documente, puteți seta Loturi și date de expirare pentru articole pentru a urmări disponibilitatea și termenul de expirare ale fiecărui articol. De asemenea puteți personaliza Documentele de mișcare ale stocului după cum doriți.
Inventarul este actualizat la mișcarea fiecărui articol.

mișcări stocuri

Există mai multe mișcari de articole pe care le puteți documenta în Perfect Inventory. Comenzi Furnizori în mai multe valute, Documente de Intrare, Documente de Ieșire, Documente de Transfer, transferul automat al Comenzilor de achiziție în Intrări, generarea automată de Facturi din Documentele de Ieșire, transferul Comenzilor Finalizate din Shop sau a Cotațiilor din CRM în Documente de Ieșire și generarea de Facturi .

rapoarte

Există rapoarte puternice disponibile pentru fiecare tip de mișcare de stoc. Puteți filtra, sorta, grupa, sumariza și exporta rapoartele în orice format (Excel, PDF, JSON, XML etc.). Sistemul efectuează calcule complexe pentru a determina: Stocul Inițial, Stocul Final, Sfârșitul Perioadei, etc. După rularea raportului de Sfârșit al Perioadei, Stocul Final va deveni Stocul Inițial, iar documentele perioadei vor fi marcate ARHIVA.
Stocul de articole din Inventar este sincronizat cu stocul din Produse. Dacă aveți un Magazin în care folosiți stocul articolelor, dar nu ați achiziționat modulul Perfect Inventory, trebuie să importați stocul în fiecare zi din Excel pentru a păstra o disponibilitate exactă a produselor.

facturi

Documentele de ieșire au toate datele necesare facturilor, astfel încât să puteți urmări atât articolele din stoc, cât și valorile facturilor. Template-ul de factură poate fi setat după cum doriți.

perfect catalog

 • Setare facilă
 • BI foarte puternic
 • Grafice, Căutare Avansată
 • Export în toate formatele
 • Furnizori, Brand-uri
 • Coeficienții de preț
 • Prețuri în mai multe valute
 • Taxă pe produs

catalog

setări

Setați greutățile, lungimile, atributele text ale produselor (cum ar fi culorile, alb, roșu, albastru), atributele valorice (cum ar fi garanția, 12 luni, 24 luni etc.), mărcile, taxele, categoriile, subcategorii și subsubcategorii. Logo-ul brand-ului pe care îl adăugați în Brands va fi folosit pentru a înlocui automat fotografia produsului în cazul în care lipsește. Taxele vor fi stabilite pentru fiecare produs conform legislației țărilor referitoare la companii sau persoane.

furnizori

Puteți adăuga pentru fiecare furnizor, detaliile acestuia, persoanele de contact, moneda furnizorului împreună cu coeficienții de cost și preț. Pentru calcularea costului produsului aveți seturi de coeficienți de cost care vă ajută să modificați în cel mai scurt timp costul tuturor produselor. Pentru prețurile de vânzare a produselor, puteți avea până la 4 niveluri de parteneri, cum ar fi Bronz, Argint, Aur etc., și mai multe seturi de coeficienți pentru a ajusta toate prețurile din mers. În acest fel puteți păstra o marjă sănătoasă pentru întregul catalog fără a modifica prețurile produselor unul câte unul. Trebuie să cunoașteți marja produselor pentru calculul ROI (Return of Investment) al campaniilor de marketing. Există o opțiune de meniu FAST EDIT în care puteți edita costul și prețurile pentru cantități mari de produse sau pentru produse importate din Excel, XML sau JSON.

catalog

Produsele au multe setări, cum ar fi niveluri de preț pentru parteneri, coeficienți de preț, monede, greutate, lungime, atribute, categorii, fișiere atașate, numărul fotografiilor și numărul câmpurilor pentru specificații. Există comutatoare pentru: produse active, produse online, produse contabile, produse de export etc. Puteți selecta produse pentru a construi și exporta în toate formatele (Excel, XML, Word, PDF etc.) liste de prețuri personalizate. Există o opțiune de meniu FAST EDIT unde puteți edita cantități mari de produse.

perfect shop

Cu ajutorul produselor din catalog puteți configura un magazin online în mai multe limbi, ușor de utilizat, responsive, incredibil de simplu, care poate fi configurat ca un Magazin, B2B, Sistem de Comandă sau Catalog Online.

PERFECT SHOP

Deschideți un cont gratuit astăzi!

este nevoie doar de acces la internet, fără card de credit, fără risc

perfect campaigns

Perfect Campaigns SRL
Adresa:
Jiului 2A
București
Romania

Email: perfectperfectcampaigns.com
Telefon: 40745632632